Cloud in a Bottle/nl

From Terraria Wiki
Jump to: navigation, search
Cloud in a Bottle
Cloud in a Bottle inventory icon
Statistieken
Type {{{typenl}}}
Max. opeenstapeling 1
Zeldzaamheid Rarity Level: 1
Gebruikstijd 100
Info Staat de speler toe om twee keer te springen

De Wolk in een Fles is een accessoire die de speler kan dragen waarmee je twee keer kunt springen. De tweede sprong is korter dan de eerste, maar heeft praktische gebruiken zoals een val breken zodat je geen valschade krijgt. Je kunt het Ondergronds vinden en/of in de Kerker kisten. De Glimmende Rode Ballon verhoogt ook de hoogte van de tweede sprong, maar niet zo veel als de eerste (ongeveer de helft).

Als de Flipper gedragen wordt en de speler meerdere sprongen onderwater uitvoert, zal de speler niet een extra dubbele sprong kunnen maken als de speler het water uitkomt, omdat de multi-sprongen onderwater gerekend worden als dubbele sprong (terwijl de dubbele sprong animaties en geluidseffecten nooit afgespeeld werden).

Notities[edit | edit source]

6 blokken — standaard sprong
9 blokken — dubbele sprong
10 blokken — ballonsprong
17 blokken — dubbele ballonsprong

De tweede sprong gemaakt met de Wolk in een Fles is ongeveer 2 meter (3½ blokken). Als het gebruikt wordt op de top van een standaard sprong (3.5 meter / 6 blokken), kun je een totale hoogte van negen en een halve blok bereiken. Dit is iets meer dan de spronghoogte van de Glimmende Rode Ballon (10½ blokken).

Als het gebruikt wordt in combinatie met de Glimmende Rode Ballon, zal de tweede dubbele sprong verdubbelen naar 4 meter, met een totale hoogte van 17 ½ blokken.

Houd er rekening mee dat halve blokken visueel geschat worden; ze hebben geen effect in het spel.

This page is part of the Dutch translation project.